Ideei de amenajare a unei bai mici

O baie mica nu este dorita de nimeni, insa dimensiunile sale nu se numara printre criteriile decisive. Daca ai o baie mica nu inseamna ca trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste aspectul sau confortul. Iti vom prezenta cateva ideei cu ajutorul carora vei putea sa-ti organizezi eficicient si chic micuta ta baie.

Obiectele sanitare trebuie sa fie pe masura baii

Daca baia ta este mica, nu ar trebui sa-ti cumperi o cada mare de tip jacuzzi. Insa, daca doresti ca aceasta sa fie singurul obiect sanitar al incaperii, go ahead!

Orienteaza-te spre modele mici, care ocupa mai putin spatiu. Cumpara o cada de 120 cm lungime sau o cabina de dus in locul unei cazi obisnuite. Sau de ce nu, ai putea sa optezi pentru o cabina de dus fara cadita. Aceasta va face baia sa oara mai ampla si mai degajata.

Foloseste-te de tot spatiul pe care-l ai la dispozitie, inclusiv de cel de deasupra toaletei

Alege sa montezi o etajera speciala sau un dulapior cu o adancime mai mica deasupra toaletei. Vei fi absolut uimit de cat de multe locuri isi vor gasit locul acolo de acum inainte. De la rolele de hartie igienica, la odorizantele pentru baie si pana la produsele de curatare.

Renunta la calorifere sau alege un calorifer port-prosop

Daca baia are unul sau mai multe calorifere clasice, poti sa renunti la ele in favoarea incalzirii prin pardoseala. Baia ta va arata mai elegant si

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *