Ferroli, calitate la alt nivel!

Cine locuieste la casa stie ca mai ales in sezonul rece a avea o centrala termica de calitate este esential pentur a nu resimtii frigul in peretii casei. Centrala termica a devenit o sursa de caldura din ce in ce mai cautata, chiar si de cei care locuiesc la bloc, deoarece vor sa beneficieze de independeta energetica de a produce caldura.

In comert, se gasesc multe branduri producatoare de centrale termice, insa cea care se deosebeste de restul este Ferolli, un brand italienesc cu traditie. De la aceasta marca clientii pot achizitiona boilere si instanturi si tot felul de accesorii pentru centrale, avand siguranta ca vor achizitiona de fiecare data lucruri de calitate.

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955,in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli a transformat compania, in decursul timpului, intr-un brand de renume pe piata internationala.

Produsele Ferroli acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate:

2 Domenii cheie: Incalzire – Climatizare 4 Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala, Climatizare Industriala

Portofoliul Grupului Ferroli include, pe langa brandul principal Ferroli, si alte branduri de renume cum ar fi:

 Incalzire Rezidentiala/Industriala;  Climatizare Rezidentiala/Industriala;  Sisteme Solare;  Pompe de caldura;

Pentru cei care nu sunt familiarizati

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *