Confortul casei tale depinde de tine!

In ziua de astazi, nu exista foarte multe locuinte care sa nu aiba inca acces la apa curenta sau la apa calda. Confortul a devenit un standard atat de mare in societatea noastra, incat nici nu se concepe sa nu ai apa calda la orice ora doresti. De aceea, majoritatea firmelor vin cu idei si concepte noi in fiecare an, iar unele inventii, chiar foarte simple, precum un acumulator apa calda, fac o diferenta enorma!

In fiecare locuita vom gasi un acumulator apa calda, deoarece este un element esential pentru producerea apei calde intr-o locuinta. Exista diferite modele, precum cel electric de apa, acumulatorul care functioneaza cu  gaz, termodinamic si un alt model care este solar.

Incalzitorul electric de apa poate fi instalat oriunde in interiorul casei, cu conditia respectarii regulilor de siguranta. Exista 3 tipuri de incalzitoare electrice de apa: incalzitor de apa de stocare (numit si cumul), incalzitor instantaneu si incalzitor de apa cu capacitate redusa.

Cumulul este format dintr-un rezervor a carui rezistenta si termostat sunt electrice. Avantajul major este ca apa este incalzita in 6 ore si ca, daca aveti un abonament electric cu ore in afara varfului, veti economisi astfel energie.

Acumulatorul de apa instant functioneaza astfel: apa calda este produsa la cerere si nu este pastrata in rezervor. Acest tip de dispozitiv este mai rezervat pentru alimentarea unui punct mic cu apa. Avantajul sau principal este ca este foarte practic ca dispozitiv auxiliar. Pentru incalzitorul cu capacitate redusa, functionarea sa este continua si este

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *