Ce culori sa eviti atunci cand zugravesti apartamentul

Casa in care locuiesti trebuie sa iti ofere mereu liniste si sa te faca sa te simti bine. Traim intr-o lume aflata in continua miscare in care trebuie sa ne adaptam rapid. De multe ori obosim si ne retragem in locul in care ne simtim cel mai bine. Culoarea de pe peretii apartamentului te poate obosi mai mult decat crezi sau iti poate da o stare proasta, daca nu o alegi corect.

Alegerea celor mai bune culori in functie de persoana, stil de viata, preferinte, etc, poate deveni o adevarata provocare, ba chiar o misiune imposibila daca esti o persoana pretentioasa. Sa renovezi locuinta nu este o munca usoara, e bine sa alegi culori importante care iti scot in evidenta atuurile si te fac sa te simti confortabil. Uneori culorile cu care este zugravit apartamentul pot creste sau scadea valoarea acestuia. Mai jos ti-am pregatit cateva culori pe care iti recomandam sa le eviti atunci cand vrei sa renovezi apartamentul:

Culori indraznete

Culorile puternice nu sunt tocmai potrivite pentru orice apartament. De exemplu, rosul aprins din camera zi, sau portocaliul pronuntat din bucatarie, sau albastrul intens din dormitor nu sunt culori potrivite pentru un apartament in care vrei sa te simti bine si relaxat de fiecare data. Fiind culori puternice, de multe ori te obosesc si iti schimba starea buna. Daca renovezi sa vinzi apartamentul, alege culori neutre pentru a creste sansele ca primii vizitatori sa devina si potentiali cumparatori.

Rosu si galben

Cele doua culori pe care majoritatea specialistilor

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *