Avantajele unui interfon la tine acasă

Prezența unui aparat interfon la intrarea într-o clădire are mai multe avantaje ce țin de securitate și confort. Dacă la începutul anilor 2000 eram obișnuiți cu interfoanele ce permiteau accesul în scara de bloc și un minim dialog din apartament, în prezent tehnica a evoluat, iar aceste dispozitive se conectează cu ușurința la aparatura ta smart. În cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre avantajele moderne ale unui interfon în casă.

Tehnologii superioare smart

De la două microfoane și două difuzoare interconectate la intrarea în bloc și în interiorul apartamentului, interfonul a evoluat odată cu celelalte device-uri. Caracteristicile suplimentare au adus îmbunătățiri considerabile precum supravegherea video, difuzare audio-video de înaltă calitate, comenzi vocale, acces cu cardul și în special conectivitate prin wireless sau bluetooth cu dispozitive inteligente. Practic, într-o casă smart, interfonul devine cel mai nou gadget.

Integrare în sistemul de supraveghere

Un videointerfon de calitate îți poate spori sistemul de securitate de acasă. Atunci când cineva sună la ușă, pe monitor îți apare imaginea celui care solicită accesul. Prin intermediul aceluiași post de interior poți comunica cu vizitatorul, iar printr-o apăsare de buton îi poți deschide ușa. Conectarea acestei camere la sistemul CCTV din interiorul casei tale este un mijloc de a-ți îmbunătăți securitatea. În plus, dacă beneficiezi de un sistem de supraveghere coordonat de o companie de securitate, agentul de serviciu primește imagini atât din raza camerelor de interior, cât și de la postul exterior al videointerfonului.

Monitorizare copil

Pentru familiile tinerilor conectați electronic în permanență la device-uri

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *