Motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un avocat din Iasi de drept comercial

Dreptul comercial reglementeaza raporturile sociale aparute in urma actelor juridice, a faptelor si a operatiunilor dintre diferite entitati care desfasoara activitati economice.

Un avocat Iasi de drept comercial poate oferi consultanta in orice stadiu al spetei, incepand cu infiintarea unei societati comerciale si terminand cu dizolvarea ei. De asemenea, el poate oferi asistenta cu privire la diverse tranzactii din domeniul afacerilor.

La un avocat specializat in dreptul comercial pot apela atat persoanele fizice, cat si societatile comerciale, institutiile de stat sau institutiile bancare, dar, de regula, clientii unui astfel de specialist sunt corporatiile sau firmele mari.

In cazul in care detii o companie, este important sa apelezi la un avocat din Iasi de drept comercial, din urmatoarele motive:

1. Pentru a te asigura ca activitatea societatii tale se desfasoara conform cu legislatia in vigoare

Lipsa cunostintelor si a experientei din domeniul juridic poate determina aparitia multor situatii dificile care pot fi evitate, insa, cu ajutorul unui avocat. Acesta te va ghida si iti va oferi cele mai potrivite solutii pentru compania ta.

Avocatul va redacta actele constitutive, contractele comerciale si civile, astfel incat acestea sa respecte legile in vigoare.

2. Pentru a negocia termenii contractelor

Daca vei contacta un avocat Iasi de drept comercial cu experienta, el va putea negocia in numele tau termenii anumitor contracte. Acest specialist te va indruma catre cea mai buna decizie si va implementa o activitate dinamica si profitabila pentru compania ta.
Totodata, un avocat iti poate asigura asistenta si reprezentare juridica in ceea ce priveste solutionarea conflictelor comerciale.

3. Pentru a acorda o franciza

In cazul in care iti doresti sa te dezvolti, ai nevoie de ajutorul unui avocat din Iasi de Drept Comercial. El te va ajuta sa elaborezi o strategie complexa pentru franciza, iar, astfel, vei putea preveni orice problema legata de expansiunea companiei tale.
Apeleaza la un cabinet de avocat, precum Duhnea Dana Elena, pentru a beneficia de consultanta juridica atunci cand:

– vrei sa infiintezi o societate, asociatie sau fundatie;
– trebuie sa modifici acte constitutive;
– trebuie sa numesti sau sa modifici administratorii;
– vrei sa infiintezi sau sa radiezi anumite puncte de lucru;
– sunt necesare majorarile sau reducerile de capital social;
– trebuie modificata sau prelungita valabilitatea sediului social;
– ai nevoie de un profesionist pentru a redacta contractele civile, comerciale, de comodat etc.;
– vrei sa recuperezi creante;

De asemenea, poti contacta un profesionist in dreptul comercial pentru a beneficia de reprezentare in fata Oficiului Registrului

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *