Gala Matei Brancoveanu 2020: un format inedit, 5 premii pentru tineri remarcabili

Fundatia Alexandrion premiaza 5 tineri remarcabili prin proiectele lor cu impact puternic asupra comunitatilor din care fac parte, in cadrul Galei Matei Brancoveanu 2020.

Aflata la a cincea editie, Gala Matei Brancoveanu are anul acesta un format nou, inedit. Astfel, atat gala, cat si intregul proces de votare se vor derula in mediul online, publicul larg fiind implicat direct in desemnarea castigatorului marelui premiu in valoare de 12.000 de euro, dar si a celorlalte 4 premii in valoare de 1.500 euro fiecare, oferite de Fundatia Alexandrion.

Gala Matei Brancoveanu va fi difuzata live, pe 14 iunie, pe pagina de Facebook a Fundatiei Alexandrion, incepand cu ora 19:00.

In acest nou format al Galei Matei Brancoveanu, Fundatiei Alexandrion i s-au alaturat 5 profesionisti cunoscuti publicului, cu experienta bogata in domeniile lor de activitate – Tudor Giurgiu, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Victoria Asanache si Irina Pacurariu.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Ei au nominalizat 15 tineri care contribuie activ, prin proiectele lor, la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte. Finalistii au fost desemnati prin vot secret de catre cei cinci profesionisti, alaturi de Marinela Ardelean – Global Brand Ambassador Vinars Brancoveanu, reprezentanta a comunitatii Mentoring Generations.

Din 21 mai, incepand cu ora 19:00, pana pe 14 iunie 2020, Fundatia Alexandrion invita publicul sa se alature evenimentului in numar cat mai mare si sa participe la procesul de votare pe platforma dedicata www.fundatia-alexandrion.ro.

Inchiderea sistemului de vot va fi anuntata in cadrul galei difuzate live de Facebook Fundatia Alexandrion, duminica, 14 iunie, urmand ca imediat sa fie anuntat si clasamentul castigatorilor.

Marele premiu in valoare de 12.000 de euro va fi acordat de Fundatia Alexandrion finalistului cu numarul cel mai mare de voturi. Premiul va reprezenta o parte din resursele necesare pentru achitarea unor cursuri de perfectionare sau finantarea unui proiect din sfera de activitate pentru care a fost premiat.

Cei 5 finalisti ai Galei Premiilor Matei Brancoveanu 2020 sunt:

Tudor Baciu (32 ani) s-a implicat inca din anii facultatii in numeroase actiuni de voluntariat, iar din 2015 face proiectii de film in sate si orase fara cinematograf din 36 de judete ale tarii, prin intermediul proiectului sau: caravana Cinemobilul.

In 2019, Cinemobilul a ajuns la peste 44.000 de spectatori, devenind cea mai extinsa caravana de film din tara, care a reusit sa duca bucuria filmului in acele

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *