Numărul solicitărilor de suport de securitate au crescut de zece ori, săptămânal

In fiecare săptămână, numărul solicitărilor de suport primite de Cisco Security din partea companiilor care doresc să asigure securitatea tot mai multor angajaţi care lucrează de la distanţă a crescut de zece ori, arată datele centralizate de companie, transmise AGERPRES.

De la lansarea ofertelor de securitate pe data de 10 martie 2020, Cisco Security a adăugat peste 9 milioane de utilizatori de securitate, iar numărul creşte exponenţial în fiecare zi, conform gigantului american.

Si Duo Security (autentificare multi-factor) a înregistrat mai mult de 3.300 de organizaţii noi la nivel global doar în ultima săptămână, în creştere de 200% faţă de ratele obişnuite de înscriere săptămânală. De altfel, în ultima săptămână, soluţia a consemnat un salt de 157% a numărului de autentificări zilnice pe care clienţii le fac către VPN-uri, cum ar fi AnyConnect, în comparaţie cu luna februarie.

In ultimele 21 de zile, Cisco AnyConnect (VPN) a efectuat 240% din numărul total anual de cereri de testare din anul precedent, în timp ce, săptămâna trecută, Cisco Umbrella a înregistrat o creştere de 100% a numărului de licenţe gratuite solicitate online faţă de media săptămânală obişnuită.

„Cisco Umbrella analizează peste 180 de miliarde de interogări DNS pe zi şi protejează utilizatorii împotriva adreselor de internet rău intenţionate înainte ca acestea să poată fi utilizate în atacuri. Fiind un server DNS recursiv, soluţia Cisco Umbrella poate fi rapid scalată pentru a proteja lucrătorii la distanţă. Ca parte din oferta gratuită extinsă de securitate de la Cisco, clienţii existenţi Umbrella pot depăşi limita

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *