Acord pentru vânzarea City Insurance România

Vivendi International SA („Vivendi” sau „GRUPUL”) anunță că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV („13CP”) pentru vânzarea întregii sale dețineri în filiala sa de asigurări City Insurance Romania SA ( „CIRO”), potrivit unui comunicat.

Tranzacția a fost aprobată de Consiliul de administrație al Vivendi și este supusă condițiilor obișnuite, inclusiv aprobări de reglementare de către autoritățile competente din România. Se preconizează că tranzacția se va finaliza în trimestrul 3 al anului 2021.

Cu sediul central în București, City Insurance Romania este cea mai importantă companie de asigurări din România prin numărul de clienți și prime subscrise. Are active totale de peste 700 de milioane de euro, prime subscrise de peste 500 de milioane de euro.

I3CP este un investitor axat pe ECEEMEA, cu sediul în Olanda, concentrat pe definirea următorului ciclu de creștere durabilă în sectoarele asigurărilor, reasigurărilor și gestionării activelor și fintech. Părțile interesate și afiliații I3CP gestionează peste 15 miliarde EUR. I3CP are birouri în Amsterdam și Atena.

Citeste continuarea pe: Acord pentru vânzarea City Insurance România

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *